LAKBERENDEZÉSI TANÁCSADÁS

Ezt a szolgáltatást azoknak ajánlom, akik

1. ház/lakás vásárlás előtt állnak és a kiszemelt ingatlanról szeretnék tudni, hogyan lehet azt az igényeiknek megfelelően átalakítani. A konzultáció és a helyszín megtekintése, felmérése után két variációt készítek az átalakítási és berendezési lehetőségekről. Ezeket egy szín- és stílusmontázs kíséretében átadom a leendő Tulajdonosnak.

2. nem terveznek költözést, de a jelenlegi otthonukat már unalmasnak találják. Szívesen átrendeznék a meglévő bútorokat, felfrissítenék a látványt, de nem tudják, hol is kezdjék. A konzultáció és a helyszín megtekintése, felmérése után két variációt készítek az átalakítási és berendezési lehetőségekről. Ezeket egy szín- és stílusmontázs kíséretében átadom a Tulajdonosnak.
Amennyiben nem csak a meglévő berendezési tárgyakkal kell dolgozni, vagy ha a végrehajtásban is kérik a segítségemet, úgy a Home Staging szolgáltatás paraméterei a mérvadók.

3. pontosan tudják, mit és hogyan szeretnének átalakítani, berendezni, de a terveikhez jól jönne egy végső szakértői vélemény. Közösen átbeszéljük a kapott árajánlatokat, az eddig elkészült terveket, a kiválasztott berendezési tárgyakat, stb. Dokumentációként a Tulajdonos megkapja a megbeszélt változtatások és a beszerzendő termékek részletes listáját.

Ár budapesti helyszín esetén: 5.000.- forint/óra (megkezdett óra)
Ár vidéki helyszín esetén: 6.000.- forint/óra (megkezdett óra)

Saturday the 23rd. (C) 2012 Classic Interiors - Joomla Templates