SZÍN- ÉS STÍLUSTANÁCSADÁS

Az emberek tudatában vannak annak, hogy az otthonuk színe kifejezi a személyiségüket, de sokszor nem tudják, hozzájuk mi illik. A szín az ingatlan megjelenésének legrugalmasabb eleme. Segítségével az összes elemet, helyiséget és funkciót könnyű összekapcsolni és összehangolni.
A legtöbb ember nincs tisztában azzal, hogy az egyes helyiségeknek, funkcióknak milyen színek felelnek meg leginkább, illetve, hogy egyes színek, színkombinációk és árnyalatok miként hatnak közérzetünkre, viselkedésünkre. Természetesen az egyéni ízléstől, az aktuális divattól is függhet, hogy ki milyen színt választana legszívesebben az otthonába. Ezen kívül azonban számos más tényezőt is figyelembe kell venni (pl. a már meglévő elemek, tájolás, stb.). Ezért a színválasztást egy lakberendező segítségével lehet a legnagyobb sikerrel véghezvinni.
A Feng Shui szerinti lakberendezés már eleve magában hordozza a megfelelő színválasztást. Az anyaghasználat, térszervezés, a formák jelentősége és a lakótér felosztása a Bágua térkép szerint szintén része a módszernek.
A lakás stílusa is éppilyen fontos. Az otthon összhangját segít megteremteni, ha egy téma köré csoportosítjuk a dolgokat. Ha valakinek konkrét elképzelése van a stílusról, de nem tudja, hogyan valósítsa meg, vagy épp ellenkezőleg, nem tudja, hogyan lehetne stílusos az otthona, kérje lakberendező segítségét.

A lakás, ház vagy akár csak egyetlen helyiség részletes feltérképezése után a Tulajdonossal átbeszéljük, milyen lehetőségek jöhetnek szóba a szín- vagy stílusválasztás során, az általa megadott keretösszegen belül. Ezen folyamat végeredményeként juthatunk el a legoptimálisabb összeállításhoz. A konzultáció után két lehetőség áll a Tulajdonos rendelkezésére:

Csak dokumentáció
A konzultáció alatt megszületett döntéseket részletes listába foglalom (színek, árnyalatok, anyagok, formák, beszerzendő darabok, stb.), csatolok egy montázst és ez alapján a Tulajdonos elvégzi a megfelelő változtatásokat.

Végrehajtás közösen
A konzultáció után a részletes listát követve a Tulajdonossal közösen elvégezzük a megfelelő anyagok, tárgyak felkutatását és a lakás/ház „színre szabását” illetve a kiválasztott stílus megvalósítását.

Ár budapesti helyszín esetén: 5.000.- forint/óra (megkezdett óra)
Ár vidéki helyszín esetén: 6.000.- forint/óra (megkezdett óra)

Saturday the 23rd. (C) 2012 Classic Interiors - Joomla Templates